Frank Lampard on tehnyt selväksi, ettei hän halua tai aio myydä N’Golo Kantéa tänä kesänä uusien pelaajahankintojen rahoittamiseksi.

Chelsea on vahvistanut hankkineensa Ajax-taituri Hakim Ziyechin ja saksalaishyökkääjä Timo Wernerin jo ennen siirtoikkunan aukeamista noin 85 miljoonan punnan (noin 94 miljoonaa euroa) yhteishintaan.

Chelsea on kuitenkin halukas vahvistamaan joukkuettaan vielä yhdellä tai kahdella uudella pelaajalla tänä kesänä. Bayer Leverkusenin huippulupaus Kai Havertz ja Leicesterin tähtipuolustaja Ben Chilwell ovat kumpikin olleet viime aikoina yhdistettyinä Stamford Bridgelle.

Siirtohuhujen mukaan Chelsea olisi halunnut myydä Kantén mahdollisten jättihankintojen rahoittamiseksi. Vaikka uudet hankinnat vaatisivatkin joidenkin pelaajien myymistä, ei Kanté ole Lampardin mukaan lähdössä minnekään.

– Olen nähnyt joitain huhuja ja puheita hänestä ja hänen tulevaisuudestaan seurassa. Olen sanonut sitä useampaan kertaan N’Golosta, hän on yksi maailman parhaimmista keskikenttäpelaajista ja olisin halunnut pelata hänen kanssaan. Hänellä on sitä kaikkea, Lampard ylisti perjantain lehdistötilaisuudessa.

[readmore from=Chelsea]

– Paluu Chelseaan, tilaisuus valmentaa tätä seuraa ja työskennellä N’Golon kanssa täällä on jotain mitä todella arvostan. Tämä kausi, loukkaantumisten takia, on ollut hänelle hankala. On mukava nähdä hänet taas kunnossa.

– N’Golo on eteenpäin suuntaavalle joukkueellemme niin tärkeä pelaaja, että me tarvitsemme häntä säännöllisesti, ja toivottavasti me voimme nyt tehdä niin.