Chelsean keskikenttäpelaaja N’Golo Kanté on myöntänyt, että hän kieltäytyi tilaisuudesta työskennellä Thomas Tuchelin alaisuudessa Paris Saint-Germainissa joitain vuosia sitten.

PSG yritti tiettävästi houkutella kaksinkertaisen Valioliiga-mestarin useamman kerran Pariisiin, kun Tuchel työskenteli vielä ranskalaisseuran peräsimessä.

– Olen halunnut Kantén joukkueeseeni jo vuosia, ja nyt hän on täällä kanssani, Tuchel paljasti ensimmäisen Chelsea-viikkonsa aikana.

– Olen seurannut Valioliigaa monta vuotta, sekä Dortmundissa että Pariisissa, joten minulla on selkeä kuva siitä, mihin hän pystyy.

Kanté ei kuitenkaan halunnut vaihtaa maisemaa, sillä hän oli hyvin tyytyväinen tilanteeseensa Stamford Bridgellä.

[readmore from=Chelsea]

– Tiesin, että PSG oli ollut seuraan yhteydessä hänen ollessa siellä managerina, Kanté kertoi Chelsean verkkosivuille kysyttessä mielipidettä Tuchelin kommenteista.

– Siirto ei kuitenkaan ollut asia, jota halusin. Se ei tapahtunut, koska olin tyytyväinen Chelseassa ja päätin jäädä tänne. En ole vielä puhunut managerille siitä!

Kanté, joka oli loukkaantunut Tuchelin hypätessä Chelsean peräsimeen, on aloittanut kaksi edellistä valioliigaottelua saksalaisluotsin alaisuudessa. Yhteensä hän on pelannut 22 sarjapelissä tällä kaudella.