Liverpool on käynyt siirtoneuvotteluja Lillen 24-vuotiaan huippulaiturin Nicolas Pépén edustajien kanssa, väittää ranskalaisseuran puheenjohtaja Gérard Lopez. Asiasta uutisoi Goal-sivusto.

Norsunluurannikkolaisella Pépéllä on takanaan läpimurtokausi. Mies takoi 22 maalia ja antoi 11 maaliin johtanutta syöttöä, kun Lille ylsi kakkoseksi Ranskan liigassa.

Pépén otteet eivät ole jääneet huomaamatta Euroopassa. Hänet on yhdistetty myös muun muassa Arsenaliin ja Bayern Müncheniin.

– Tiedän, että neuvotteluja on käyty pelaajan kanssa, ei meidän seuran kanssa, Lopez kommentoi RMC Sportille.

– Liverpoolilta löytyy pelaajia noille pelipaikoille, ja olen lukenut, että ehkä siellä on ollut pelaajia, jotka saattavat lähteä tai ei. En kiinnitä erityisesti huomiota Liverpooliin. On kuitenkin totta, että agenttien kanssa on ollut neuvotteluja.

Sky Sports uutisoi aiemmin tänä vuonna, ettei Pépé irtoa Lillestä halvalla. Urheilujohtaja Luís Campos totesi tuolloin, että seura on kuitenkin valmis kuuntelemaan tarjouksia.

– Sopimukseni on voimassa vuoteen 2022 saakka. Ajatukseni on päättää tämä kausi Lillen paidassa ja sitten, miksi ei, lähteä jonnekin muualle Eurooppaan. Se olisi kaunista, pelaaja kommentoi Le Voix du Nordin haastattelussa.