Norwichin ja Chelsean välisessä kohtaamisessa mentiin tauolle tilanteessa 2-2.

Vierasjoukkue Chelsea siirtyi Carrow Roadilla johtoon jo kolmannella minuutilla. César Azpilicueta keskitti rangaistusalueelle Tammy Abrahamille, joka oli unohtunut pilkun tietämille täysin vapaaksi. Abraham kiitti Norwichin puolustusta nukahduksesta ja laukoi pallon suoraan syötöstä sisään. 0-1.

Lontoolaisten johto kesti kuitenkin vain pari minuuttia. Norwichin tasoitus tuli komean kuvion seurauksena. Ensin Emiliano Buendia pujotteli tiensä Chelsean rangaistusalueen rajalle ja syötti Todd Cantwellille, joka pelasi pallon Teemu Pukille. Suomalaishyökkääjä palautti pallon heti takaisin lähettäjälle ja Cantwell viimeisteli lähietäisyydeltä. 1-1.

Chelsea iski toistamiseen 17. minuutilla. Christian Pulisic ujutti pallon syvällä Norwichin puoliskolla Mason Mountille, joka haki oikean jalkansa vapaaksi ja tykitti hienolla kudilla takanurkkaan. 1-2.

Norwichin toinen tasoitus syntyi puolen tunnin kohdalla, ja asialla oli – kukas muukaan kuin – Pukki. Suomalaiskärki sai Buendialta syötön Chelsean linjan taakse ja laukoi suoraan vauhdista. Chelsean maalivahti Kepa Arrizabalaga sai näppejään vedon tielle, muttei pystynyt estämään maalia.

Tauolle mentäessä Chelsealla oli kymmenen maalintekoyritystä ja Norwichilla neljä. Kumpikin joukkue laukoi neljästi kohti maalia.