Teemu Pukin edustama Norwich johtaa Valioliigassa Manchester Cityä vastaan 45 minuutin jälkeen kotonaan 2-1.

Norwichin ensimmäinen maali näki päivänvalon 18. minuutilla, kun Kenny McLean puski Emiliano Buendian antaman kulmapotkun sisään.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin Pukki alusti Norwichin toisen osuman. Hän sai läpisyötön ja karkasi Chelsean puolustukselta. Lopuksi Pukki petasi avopaikan Todd Cantwellille, jonka tarvitsi enää siirtää pallo tyhjään verkkoon.

Premier League

@premierleague
GOAL Norwich 2-0 Man City (28 mins)

A brilliant bit of play from Norwich as Teemu Pukki plays in Todd Cantwell to double their lead

#NORMCI

City oli tasoittaa toisen maalin jälkeen, mutta Raheem Sterling sai pelivälineen vain tolppaan. Vieraat tekivät lopulta maalin juuri ennen taukovihellystä. Bernardo Silvan keskitys löysi maalin edustalta Sergio Agüeron, joka puski jo kauden seitsemännen osumansa.

Sarjanousija Norwich loi ensimmäisellä puoliajalla neljä maalintekoyritystä ja laukoi kahdesti kohti maalia. Hallitseva mestari Man City yritti maalintekoa seitsemän kertaa ja laukoi kohti maalia kolmesti.

Loukkaantumisista kärsineellä Norwichilla on lähes avauksellisen verran pelaajia sivussa tai puolikuntoisena.