Crystal Palacen entinen omistaja Simon Jordan on lytännyt heikkovireisen Norwichin kovin sanoin talkSPORT-kanavalla. Joukkueen tappioputki sai keskiviikkona jatkoa, kun West Ham nappasi 2–0-kotivoiton.

Taannoin osa Norwichin kannattajista lauloi Crystal Palace -ottelussa sarkastisesti ”Leikitään, että me teimme maalin”. He alkoivat hurrata ja juhlia kesken pelin, vaikka mitään ei oikeasti tapahtunut.

Todellisuudessa Norwich ei ole tehnyt Valioliigassa maaliakaan moneen viikkoon. Manageri Dean Smithin mukaan laulut eivät ainakaan auttaneet joukkuetta, joka tekee tosissaan töitä säilyttääkseen sarjapaikkansa.

[readmore from=Norwich]

– He ovat olleet häpeäpilkku. He ovat niin huonoja. Pidän Norwichista ja Dean Smithistä, mutta jos sanotaan, että kannattajilla ei ole oikeutta olla katkeria, silloin puolustetaan asiaa, jota on mahdotonta puolustaa. He ovat skandaalimaisen huonoja, Jordan sanoo.

– Pidän Norwichista. Olen Delian (Smith, omistaja) iso fani ja pidän seuran omistajuudesta. Pidän seurasta, piste, mutta asioita on kutsuttava niiden oikeilla nimillä – he ovat täysin p*skoja. He ovat häpeäksi Valioliigalle. He ansaitsevat pudota, ja faneilla on oikeus olla siitä katkeria. Loppujen lopuksi sille voi vain nauraa, koska se on niin noloa.

Jordan huomauttaa, että Norwich on nyt kaksi kertaa noussut Valioliigaan siten, ettei se oikeastaan ole yrittänyt tehdä isoja panostuksia pysyäkseen siellä.

– Tämä on todella surkea Norwichin joukkue. Se ei heijasta sitä, mitä Norwich on ollut vuosien saatossa, ja se on mielestäni noloa. Ei ole mitään pahempaa kuin sääli, ja heidän on nyt säälittävä itseään. Ainoa tapa päästä siitä yli on nauraa itselleen.

Lähde: Eastern Daily Press