Wolverhamptonin manageri Nuno Espírito Santo myöntää, että väärä tuomio lauantain Tottenham-ottelussa kirpaisi.

Kotijoukkueen Raúl Jiménez laukoi João Moutinhon syöttämän pallon sisään avausjaksolla 0–2-tappiotilanteessa, mutta osuma hylättiin virheellisesti paitsiona.

Isännät hävisivät ottelun lopulta 2–3. Nunon mukaan maali olisi voinut muuttaa pelin kulun, mutta hän tietää, ettei erotuomareiden tehtävä ole helppo.

– Sillä olisi voinut olla iso merkitys, ei sitä koskaan tiedä. Pallo meni sisään, se on niin selvää, ja sen nähdessään on vaikeata olla tuntematta epäoikeudenmukaisuuden tunnetta. Erotuomarien työ on kuitenkin vaikeata, ja toivon heille hyvää, manageri kommentoi.

– Se oli loistava peli, ehdottomasti. Se pelattiin hyvin, intensiteetti oli hyvä, kaikki toiminta oli hyvää. Kaikilla pelaajilla ja tuomareilla oli kaikki pelissä. Tulos oli huono meidän kannaltamme, mutta reaktio oli fantastinen.

Wolves nousi kolmen maalin takaa-ajoasemasta maalin päähän kahden rangaistuspotkuosuman turvin. Nuno arvioi, että tasapeli olisi ollut oikeudenmukainen lopputulos.

– Tiesimme olevamme hyvä joukkue ensimmäisellä puoliajalla ja olimme kontrolloineet peliä. Se yksi olisi voinut muuttaa kaiken. Laitoimme kaiken peliin, ja toisen puoliajan ensimmäinen vartti oli erinomainen. Me todella laitoimme kaiken peliin. Sydän ja usko olivat mukana.

Lähde: Sky Sports