Wolverhampton-luotsin tulevaisuus hämärän peitossa – tuleeko jatkosopimuksen kanssa pian kiire?

© Kuva: Getty Images

Wolverhamptonin managerin Nuno Espírito Santon mukaan seura ei ole vielä tarjonnut hänelle uutta jatkopahvia, vaikka hänen nykyinen sopimuksensa tulee päätökseen ensi kauden jälkeen.

Nuno on nauttinut menestyksekkäästä valmennusurasta Englannissa, tehden Wolverhamptonista yhden maan kovatasoisimmista joukkueista. Hän on herättänyt samalla kiinnostusta esimerkiksi Arsenalissa ja Chelseassa.

46-vuotias portugalilaisvalmentaja jatkoi nykyistä diiliään yhdellä vuodella viime kesänä, mutta ei ole vielä sopinut varsinaisesta, uudesta jatkosopimuksesta Wolvesin kanssa.

Nunon mukaan sopimusneuvotteluista ei ole ollut vielä mitään puhetta. Niiden kanssa voi kuitenkin tulla kiire, sillä kauden päätyttyä useat huippuseurat ovat jälleen uusien valmentajien perässä.

– He [seurajohtajat] eivät ole [puhuneet minulle], minulla ei ollut mitään pyyntöä. En ole pyytänyt heitä, Nuno paljasti perjantaina Independentin mukaan.

– Minulla on vielä vuosi sopimustani jäljellä joten en mieti asiaa. Allekirjoitin viime kaudella, sovin yhden vuoden jatkosta [viime kesänä] ja minulla on vielä yksi vuosi jäljellä. Kun allekirjoitat jotain, niin siitä on pidettävä kiinni.

Wolverhampton kohtaa tänään Leicesterin kello 22:00 alkavassa Valioliiga-ottelussa Molineux Stadiumilla.

Kertoimet ottelulleTottenham - Wolverhampton Wanderers01.03.2020