Wolverhamptonin manageri Nuno Espirito Santo on raottanut tulevaisuudensuunnitelmiaan ja paljastanut aloittavansa neuvottelut uudesta jatkodiilistä seuran kanssa.

Nuno, 46, on niittänyt menetystä Wolverhamptonin peräsimessä heti hänen ensimmäisestä kaudestaan lähtien.

Kauden 2017-18 päätteeksi portugalilaisluotsi johdatti joukkueen Mestaruussarjan voittoon ja takaisin Valioliigaan. Viime kaudella Wolves sijoittui sarjanousijan asemasta huolimatta seitsemänneksi, palaten samalla eurokentille ensimmäistä kertaa 30 vuoteen.

Tällä hetkellä Wolves on taas seitsemäntenä, ja loppukauden joukkue taistelee paikasta ensi kauden Mestarien liigassa sekä Eurooppa-liigan voitosta.

Nunon nykyinen sopimus Wolverhamptonissa on kuitenkin voimassa enää kesään 2021 saakka. Seuran kannattajat ovat pelänneet menettävänsä huippumanagerin suurempaan seuraan, minkä takia jatkosopimus olisi hyvä saada solmittua ennen ensi kauden alkua.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Kun sinun on hoidettava pois alta jotain niinkin vakavaa [kuin koronavirus], sinulla ei ole aikaa ajatella mitään muuta, Nuno kertoi pressitilaisuudessa The Telegraphin mukaan.

– Pandemian aikana uskon kaikkien ajatelleen heidän omia perheitään. Nyt kun olemme palanneet, meillä on aikaa neuvotella [uudesta sopimuksesta].

– Nykyinen sopimus on yhä voimassa ja me olemme täällä, ja täällä on todella hyvä olla.