Manchester Unitedin viime tammikuun hankinnalle Odion Ighalolle viime ajat ovat olleet kuin unelmaa. 30-vuotiaalle hyökkääjälle avautui yllättäen mahdollisuus uransa suurimpaan siirtoon, kun Kiinan pääsarja vaihtui Valioliigan historian menestyneimpään seuraan.

Ighalo on useissa haastatteluissa kertonut, kuinka hänen on vieläkin vaikea uskoa tapahtunutta todeksi. Nyt hän kertoi, mistä kyseiset tuntemukset kumpuavat.

– Milloin näin Old Traffordin ensimmäisen kerran? Vuosi oli 2013, kun menin käymään stadionilla kiertelemässä ja ottamaan kuvia siitä, Ighalo muisteli Man Unitedin verkkosivuilla.

– Pelasin siellä ensimmäisen kerran Watfordin kanssa vuonna 2016. Manchester United on valtava seura, joten kun pääsin pelaamaan sinne, olin hämilläni. Olin ollut stadionin ulkopuolella ottamassa kuvia siitä ja nyt olin pelaamassa siellä Watfordin kanssa.

– Tätä stadionia olin katsonut kotona nuorena ja nyt sitten olinkin pelaamassa siellä Man Unitedia vastaan. Se tuntui hyvältä.

– Aina kun United pelasi, katsoin sisarusteni kanssa. Otteluiden näkemisestä piti maksaa ja nyt ihmiset katsovat minua ja Unitedia.

– Entä nyt, kun pelaan siellä Unitedin paidassa? Siitä on tullut minulle vain entistä hienompia kokemuksia.