Manchester Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær on kertonut lupaavia uutisia joukkueen sairastuvalta.

Viime viikolla PSG:tä vastaan loukkaantuneet Jesse Lingard ja Anthony Martial saattavat olla mukana kokoonpanossa, kun United isännöi sunnuntain huippuottelussa Liverpoolia. Lingard loukkasi ottelussa reitensä, Martial nivusensa.

– Tilanne näyttää hyvältä. Toivon, että Jesse on kunnossa. Toivon – enemmän kuin uskon – että Anthony on myös kunnossa, Solskjær kertoi perjantaina.

– Heidän on vielä suoriuduttava ottelua edeltävistä harjoituksista. He eivät ole vielä palanneet treeneihin, mutta he ovat tehneet toipumista edistäviä harjoituksia.

Vaikka hyökkäyskaksikko ei olisikaan pelikunnossa Liverpoolia vastaan, Solskjær uskoo Unitedin pärjäävän erittäin hyvin ilmankin heitä. Joukkue voitti maanantain FA Cup -ottelussa Chelsean kierrätetyllä kokoonpanolla.

– Jokaisella pelaajalla on erinomaisia taitoja, ja mielestäni näytimme Chelseaa vastaan pärjäävämme ilman heitä, Solskjær vahvisti.

– Meillä on useita vaihtoehtoja. Joukkueemme on iso ja jokainen haluaa pelata tämän ottelun. Jos he [Martial ja Lingard] eivät ehdi tähän peliin, saatamme avata samalla joukkueella kuin Chelseaa vastaan.