Ole Gunnar Solskjær: Fulham-voitto täydellinen tapa valmistauta PSG-kamppailuun

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Manchester United voitti lauantaina kymmenennen ottelunsa Ole Gunnar Solskærin alaisuudessa, kun Paul Pogban (2) ja Anthony Martialin maalit riittivät kaatamaan Fulhamin.

Erinomaisessa vireessä oleva United nousi voiton myötä sarjataulukossa neljänneksi. Ensi viikolla luvassa on puolestaan tiukka Mestarien liiga -kamppailu PSG:tä vastaan.

Paljon pelaajamuutoksia avaukseensa tehnyt Solskjær olikin samaa mieltä siitä, että lauantain Fulham-voitto oli täydellinen tapa valmistautua kyseiseen otteluun.

– Kyllä, sanoisin näin koska tämä on hankala paikka tulla pelaamaan, ja me annoimme heille (Fulhamille) ottelun ensimmäiset 10 minuuttia, pelaten ehkä hieman heidän puolestaan. Joissain vastahyökkäyksissä he saivat pallon boksiimme, mutta kun teimme ensimmäisen maalimme, pelasimme fantastiset 80 minuuttia, Solskjær kertoi pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Jos aiomme olla menestyksekkäitä tällä kaudella, kaikkien on tehtävä osuutensa ja kaikkien tässä joukkueessa on tiedettävä voivansa vaikuttaa joko nyt tai ensi viikolla, tai viikolla sen jälkeen. Jokaisen on vain oltava valmiina mahdollisuuden tullessa.

Solskjær jätti maalitykki Marcus Rashfordin avauksesta penkille, lepuuttaen myös Jesse Lingardia ja Asley Youngia tiistain PSG-ottelua varten.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus