Ole Gunnar Solskjaer suorasanainen yllätystappion jälkeen – ”Tämä oli heikoin esitys”

© Kuva: Getty Images

Ole Gunnar Solskjaer uskoo Manchester Unitedin pelanneen eilen huonoimman pelinsä norjalaisvalmentajan alaisuudessa. Red Devilsin tie katkesi FA Cupissa joukkueen hävittyä puolivälierässä 2-1-lukemin Wolverhamptonille (lue lisää).

Solskjaeri United on hävinnyt nyt kaksi peräkkäistä ottelua kärsittyään viikko sitten ensimmäisen valioliigatappionsa Arsenalille.

– Täytyy sanoa, että tämä oli iso askel taaksepäin. Tämä oli heikoin esitys saapumiseni jälkeen, Solskjaer totesi synkkänä Sky Sportsille.

– Olimme viime viikolla tyytyväisiä esitykseemme. Tänään meillä ei ollut kärsivällisyytttä saati laatua pelata pallon kanssa.

– Pelasimme pallottomana varsin hyvin avausjakson, mutta pallollisesti tempo ei ollut tarpeeksi korkealla. Pelasimme tämän heidän käsiinsä.

– Tunsimme olomme pallollisena liiankin mukavasti. Emme missään vaiheessa antaneet heidän maalivahdilleen paineita.

United jahtaa vielä Valioliigassa paikkaa neljän parhaan joukossa. Mestarien liigassa puolivälierissä vastaan asettuu Barcelona.

– Et voi jäädä istumaan liian pitkäksi aikaa paikalleen. Olemme tottakai pettyneitä. Jokainen on pettynyt tämän päivän tulokseen.

– Olemme kuitenkin valmiina taas maajoukkuetauon jälkeen. Meillä on vielä niin paljon pelattavaa. Manchester United löytää aina huhtikuussa ja toukokuussa vireensä.