Manchester United ja Liverpool tasasivat pisteet valioliigaottelussa Old Traffordilla sunnuntaina. Ottelu päättyi lukemiin 1-1. Man Unitedin maalista vastasi Marcus Rashford, vierasjoukkueen maalin iski puolestaan Adam Lallana.

Kotijoukkueen norjalaismanageri oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

– Saimme heidät (Liverpool) muuttamaan taktiikkaansa, ja se kertoo siitä, että onnistuimme omassa pelisuunnitelmassamme. Väsyimme kuitenkin toisella puoliajalla, ja se aiheutti meille vaikeuksia, Ole Gunnar Solskjær kertoi BBC:lle.

– Pelaajiltamme löytyy halua ja asennetta. Loukkaantumistilanteemme on paranemassa ja tunnelma tänään stadionilla oli loistava. Uskon, että saamme parempia tuloksia tulevista otteluistamme, Solskjær päätti.

Solskjærilla ja Jürgen Kloppilla oli eri näkemykset sunnuntain ottelusta. Kloppin mukaan Man United tyytyi pelkästään puolustamaan, mutta Solskjær oli eri mieltä.

– Fakta on, että he (Man United) vain puolustivat. Se vain on niin, ja se on ok. Se ei ole kritiikkiä, vain fakta. Se ei ole tapa, jolla moni uskoisi Man Unitedin pelaavan Liverpoolia vastaan, Klopp kertoi Sky Sportsille.

– Pelisuunnitelmamme oli hyökätä. Halusimme olla aggressiivisia ja luoda maalipaikkoja. Ja mielestämme niin teimmekin. Minusta pelasimme hyvin, hyvä esitys jätkiltä, Solskjær puolestaan sanoi.