Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær ei ole huolissaan työpaikkansa puolesta, vaikka Mauricio Pochettino on nyt vapaalla jalalla.

Tottenhamista tällä viikolla kenkää saanut Pochettino on jo pitkään huhuissa yhdistetty Unitediin, joka on kärsinyt Solskjærin ja aiempien manageriensa kanssa omista ongelmistaan. Viime joulukuussa Unitedista sai kenkää José Mourinho, josta tuli Pochettinon seuraaja Tottenhamissa.

Sky Sports uutisoi pian Pochettinon potkujen jälkeen, että United ei lähde hänen peräänsä, koska luottaa Solskjæriin.

Unitedin käskyttäjä tiesi kuitenkin jo ennen perjantain lehdistötilaisuuttaan, että saa puhua oman joukkueensa lisäksi myös Pochettinosta ja Mourinhosta.

– En haluaisi tuottaa pettymystä, mutta tämä ei koske Joséa tai Mauriciota, sanoi Solskjær FourFourTwon mukaan.

Mauricio Pochettino sai tiistaina potkut Tottenhamista. Kuva: Getty Images

– Voin aloittaa sillä, että on hyvä saada José takaisin [Valioliigaan], etenkin teille (medialle), ehkä minullekin, koska nyt voitte puhua ja kirjoittaa kaikesta muusta.

– Ja mitä tulee Mauricioon, on aina ikävä nähdä, kun yksi kollegoista, hyvä mies, menettää työpaikkansa ennen joulua. Sitä ei ole ikinä mukava nähdä, joten toivon hänelle kaikkea hyvää.

– Jalkapallossa ei voi ikinä yllättyä tai järkyttyä mistään. Minun on vain keskityttävä meihin.

Solskjæriltä kysyttiin, kokeeko hän paineita siitä, että Pochettinoa on huhuttu Unitediin.

– Ei, se ei vaivaa minua lainkaan, vastasi norjalaisluotsi.

– Minulla on maailman paras työ. Ja olen varma, että jos olet työllistetty tai työtön manageri, niin sinäkin haluaisit tämän työn.

– Joten sillä ei ole merkitystä. Minun on keskityttävä työhöni Man Unitedissa ja tehtävä se niin hyvin kuin pystyn.