Manchester United jäi sunnuntaina pettymykselliseen tasapeliin Aston Villan isäntänä (lue otteluraportti).

Ole Gunnar Solskjærin voittoprosentti Unitedin vakituisena managerina pieneni tuloksen myötä alle 28-prosenttiin, asettaen hänen työpaikkansa entistä suuremman uhan alle. Viime viikolla joukkue jäi 3-3-tasapeliin toisen sarjanousijan Sheffield Unitedin vieraana, häviten sen jälkeen FC Astanalle Eurooppa-liigassa 1-2-lukemin.

ESPN UK

@ESPNUK
Ole Gunnar Solskjaer's win percentage since becoming permanent Manchester United manager is pretty woeful.

Solskjær oli luonnollisesti pettynyt sunnuntain tulokseen, mutta luottaa nuoren joukkueensa oppivan virheistään.

– Nämä pojat tulevat kehittymään ja oppimaan tästä kokemuksesta. Totta kai me, Manchester United, tällaisena seurana, emme haluaisi olla tällaisessa asemassa, mutta se on todellisuus ja meidän on vain edettävä yksi ottelu kerrallaan, Solskjær kertoi Villa-tappion jälkeen.

– Meillä on keskiviikkona [vastassa Tottenham], meillä on iso ottelu tulossa myös lauantaina [Manchester Cityä vastaan], joten nämä pojat odottavat innolla jokaista ottelua. Joskus epäjohdonmukaisuutta näkyy nuorten pelaajien kohdalla, paljon ylä- ja alamäkiä.

Solskjærilta kysyttiin myös Paul Pogban ja Scott McTominayn pelikunnosta keskiviikon Tottenham-ottelun alla. Solskjærin mukaan ainakin toinen keskikenttäkaksikosta voidaan nähdä kentällä Spursia vastaan.

– Meillä on vielä kaksi päivää aikaa, ja meidän on myös tarkkailtava kaikkia täällä olevia. Meillä on vain kaksi päivää [seuraavaan otteluun], joten katsotaan, mutta, toivottavasti, voimme nähdä toisen heistä kentällä. He tekevät paljon töitä kulissien takana, Solskjær kertoi.