Manchester Unitedin päävalmentajalla Ole Gunnar Solskjærilla on edelleen vahva usko siihen, että huippupelaajat haluavat siirtyä myös tulevaisuudessa seuraan.

Unitedin alkukausi Valioliigassa oli heikko, mutta nyt se on onnistunut nousemaan sarjataulukossa viidenneksi. Kahdessa viimeisessä ottelussa ovat kaatuneet Tottenham sekä Manchester City.

– En puhu paljon pelaajien agenttien kanssa. Man United on maailman suurin ja paras seura, ja olen varma, että moni pelaaja haluaisi olla uudelleen rakentamassa joukkuetta huipulle. Haluamme pelata sellaista jalkapalloa, josta fanimme ja pelaajamme nauttivat, norjalainen sanoi ennen torstain Eurooppa-liigan ottelua AZ Alkmaaria vastaan.

– Johdonmukaisuus on elintärkeää, mikäli haluat voittaa mestaruuksia. Nuoren joukkueemme tulee oppia, miten otteluista saadaan hyviä tuloksia, vaikka emme olisi parhaimmillamme, Solskjær jatkoi.

United kohtaa torstaina Old Traffordilla Eurooppa-liigan lohkovaiheen päätöskamppailussa AZ Alkmaarin. Manchesterilaiset ovat jo varmistaneet jatkopaikan, lohkovoittoon riittää tasapeli.

Lähde: Goal

Juttua korjattu 11.12.2019 klo: 23.57.