Ole Gunnar Solskjær on innoissaan Paul Pogban ja Bruno Fernandesin peluuttamisesta yhdessä Manchester Unitedin keskikentällä.

Fernandes siirtyi Old Traffordille viime tammikuussa Sporting Lissabonista. 25-vuotias portugalilaispelaaja on aloittanut uransa United-paidassa vahvasti, tehden kaksi maalia ja antaen kolme maalisyöttöä vain viidessä valioliigaottelussa.

Pogba on sen sijaan pelannut koko kuluvan kauden aikana vain seitsemän valioliigapeliä. Kaksi ikävää nilkkavammaa kärsinyt ranskalaistähti on kuitenkin palaamassa Solskjærin suunnitelmiin kauden jatkuessa, eikä norjalaismanageri näe minkäänlaista syytä sille, mikseivät Pogba ja Fernandes voisi loistaa yhdessä joukkueen keskikentällä.

– Hyvät pelaajat voivat aina pelata yhdessä, joten tietysti hekin voivat – se on iso kyllä, Solskjær vastasi Sky Sportsille, kun häneltä kysyttiin aikooko hän peluuttaa kaksikkoa samaan aikaan kentällä.

– Minusta se on hyvin jännittävää… meillä on jännittävä joukkue. Minulla on [keskikentällä] Scott McTominay, Fred, Nemanja Matic. Meillä on tulossa monta peliä ja olen varma että pystymme löytämään hyvän yhteyden heidän välilleen. Olemme keskustelleet tästä koko valmennustiimin kanssa, ja olemme innoissamme.

[readmore from=Manchester-United]

– Totta kai Brunon sisääntulo, ja se vaikutus minkä hän teki, on auttanut kaikkia ylöspäin, seuraa, kannattajia ja pelaajia. Olisi fantastista saada Paul ja Marcus Rashford takaisin sairastuvalta.

– Paulilla on ollut hankala kausi loukkaantumisten kanssa, ja Marcus on myös palaamassa kuntoon. Joten meille, ja heille, tämä antaa heille mahdollisuuden aloittaa parilla tai jopa muiden pelaajien edellä.