Ole Gunnar Solskjær kehui vaihdosta sisään tulleita pelaajiaan, kun Manchester United varasi paikkansa FA Cupin välieristä voitettuaan Norwich Cityn 2-1-lukemin tiukan taistelun jälkeen lauantai-iltana (lue lisää).

United oli aluksi vaikeuksissa Norwichia vastaan Solskjærin tehtyä kahdeksan muutosta avauskokoonpanoonsa. Hyökkäys ei kulkenut yhtä sulavasti ja rytmikkäästi kuin keskiviikon Sheffield United -voitossa, mikä johtui norjalaisluotsin mukaan pelaajien kankeudesta pitkän pelitauon jälkeen.

Jesse Lingard ja kumppanit, jotka eivät olleet pelanneet pitkään aikaan, tarvitsivat minuutteja saadakseen terävyytensä takaisin. Siinä mielessä kaikki kääntyi parhain päin, Solskjær kertoi ottelun jälkeisessä haastattelussa.

– Tämä joukkue pelasi viimeksi yhdessä Derbyä vastaan turnauksen viime kierroksella. Meillä kesti liian kauan päästä pelin rytmiin mukaan, tehdä syöttöjä linjan taakse yhdellä tai kahdella kosketuksella, ja liikuttaa palloa tarpeeksi nopeasti. Me kuitenkin yllytimme itseämme ja saimme aikaan tarvittavat maalit.

Solskjærista tuli Norwichia vastaan maan ensimmäinen manageri, joka teki peräti kuusi pelaajavaihtoa yhden ottelun aikana. Myös keskiviikkona hänen nimensä painettiin historiankirjoihin, kun hän vaihtoi viisi pelaajaa kerralla ensimmäistä kertaa Valioliigassa.

The Sack Race

@thesackrace
Ole Gunnar Solskjaer this week...

- Wednesday: Becomes the first manager in Premier League history to make a quintuple substitution
- Saturday: Becomes the first manager in English football to ever make six substitutions in a game ♻️

#NORMUN

Timm Klosen punaisen kortin myötä United halusi lisää tulivoimaa hyökkäykseensä, jotta jatkoajalle venynyt ottelu saataisiin ratkaistua ennen rangaistuspotkukilpailua. Solskjær kehui ottelun jälkeen kaikkien vaihdosta tulleiden pelaajien vaikutusta, mutta nosti esille erityisesti Anthony Martialin vakuuttavan esityksen.

– Minusta Anthony teki todella hyvää työtä tultuaan kentälle. Hän teki sen tarvittavan eron juoksemalla kanavaa pitkin nopeiden käännösten kautta. Hän oli positiivinen. Meillä oli 30 minuuttia aikaa löytää maali 10 miestä vastaan, joten me tiesimme että paikat oli hyödynnettävä, Solskjær päätti.

FA Cup jatkuu tänään kolmen puolivälieräottelun voimin, kun Sheffield United isännöi Arsenalia, Chelsea matkustaa Leicesterin vieraaksi ja Newcastle kohtaa Manchester Cityn.