Ole Gunnar Solskjær myöntää, ettei hän voi pitää kolmea huippuluokan maalivahtia samanaikaisesti tyytyväisenä Manchester Unitedissa, mikä todennäköisesti tarkoittaa uutta lainakautta Sheffield Unitedista saapuvalle Dean Hendersonille.

– Minusta olen yksi maailman etuoikeutetuimmista managereista meidän maalivahtivalikoimamme valossa. Sergio, David ja luoksemme palaava Dean Henderson ovat kaikki huippuluokan maalivahteja, Solskjær saneli lehdistölle sunnuntaina.

Solskjær on halukas pitämään David De Gean hänen ykkösvahtinaan myös ensi kaudella, vaikka Henderson onkin nostanut osakkeitaan hänen vakuuttavalla lainajaksollaan. Unitedin toiveena olisi pidentää Hendersonin lainasopimusta vielä yhden kauden verran, eikä Sheffield Unitedin odoteta kieltäytyvän tästä mahdollisuudesta.

Dean Henderson, 23, piti tällä kaudella 13 nollapeliä Valioliigassa. Kuva: Getty Images

Solskjærin on kuitenkin selvitettävä välinsä cup-maalivahti Sergio Romeron kanssa, jotta argentiinalaisvahti suostuu tuuraamaan De Geaa myös ensi kaudella. Romero ei nimittäin ole ollut täysin tyytyväinen saamansa kohteluun norjalaisluotsin alaisuudessa.

Solskjær ei ole David De Gean virherikkaasta kaudesta huolimatta pudottanut espanjalaista penkille Valioliigan puolella, eikä hän ilmeisesti uskalla peluuttaa Romeroa edes cup-kilpailuiden ratkaisevimmissa vaiheissa.

Romero, joka johdatti José Mourinhon miehistön Eurooppa-liigan voittoon kaudella 2016-17, seurasi turhautuneena penkiltä kun joukkueen ykkösvahti David De Gea tunaroi FA Cupin välierissä Chelseaa vastaan.

Solskjær ei pystynyt vakuuttamaan Romerolle avauksen paikkaa edes maanantain Kööpenhamina-kamppailuun, vaikka hän kehuikin 33-vuotiasta ottelun alla.

[readmore from=Manchester-United]

– Tämä kausi on osoittanut, miten tärkeä pelaaja Sergio on ollut meille. David [sen sijaan] suoriutuu aina. Katsotaan, miten toimimme loppukauden ajan ja sen jälkeen. Tämä on meille hankala, mutta hyvä ongelma.

– Kilpailu eri pelipaikoilla on tärkeää. Se tulee kuitenkin olemaan hankalaa pitää kaikki kolme maalivahtia seuran kirjoilla, joten katsotaan mihin päätökseen päädymme.

Romero pelasi Unitedin toisen osaottelun LASK Linziä vastaan, mutta kilpailun myöhemmässä vaiheessa De Gean uskotaan palaavan Unitedin maalille. Romero on aloittanut 16 ottelua tällä kaudella, mutta ei yhtäkään Valioliigassa.