Eurooppa-liigan välieräpaikka ”ei ole tarpeeksi” Manchester Unitedille norjalaismanageri Ole Gunnar Solskjærin mukaan. Manchester United etenee turnauksen semifinaaliin kaadettuaan FC Kööpenhaminan Bruno Fernandesin rankkarimaalilla jatko-otteluun venyneessä puolivälieräkamppailussa.

– Välieräpaikkaan yltäminen on hyvä suoritus, mutta se ei ole tarpeeksi Man Unitedille, Solskjær sanoo MUTV:lle.

Old Traffordilla ei ole päästy juhlimaan isoja pokaaleja sitten vuoden 2017, jolloin José Mourinho luotsasi Punaiset paholaiset Eurooppa-liigan voittoon. Tuolloin finaalissa kaatui Ajax luvuin 2-0.

Manchester United putosi sekä Carabao Cupissa että FA Cupissa välierävaiheessa. Tällä kertaa finaalipaikkaa Solskjærin miehistö hakee Sevillaa vastaan ensi sunnuntaina. Norjalainen uskoo, että ylimääräistä motivaatiota pelaajien joukosta löytyy kahden katkeran semifinaalitappion jälkeen.

– Joukkue on kehittynyt ja entistä nälkäisempi. Kenties kahdesta cupista putoamisen aiheuttama tuska voi olla ratkaiseva ero siinä mielessä, että haluamme (finaalipaikan) enemmän kuin he (Sevilla).

– Kun häviän ottelun, sitä tunnetta ei halua kokea uudestaan. Siksi uskon pelaajien olevan valmiita sunnuntaihin.

Solskjær vakuuttaa myös, ettei jatko-otteluun venyneen FC Kööpenhamina -ottelun aiheuttama fyysinen rasite ole ongelma välierään valmistautuessa. Hänen mukaansa sitä tärkeämpää on psyykkinen valmistautuminen.

– Fyysisesti olemme kunnossa, kaikki joukkueet ovat muutenkin pelanneet paljon pelejä. Nyt kyse on siitä, kuka on psyykkisesti vahvempi.