Manchester Unitedin hyvä vire on ollut viime aikoina hiipumaan päin. Ole Gunnar Solskjærin luotsaama ryhmä on voittanut edellisestä kymmenestä ottelustaan vain neljä, ja pelannut jo peräti kolme peräkkäistä 0-0-tasapeliä.

Unitedin peliesitykset ovat olleet heikkoja ja ongelmia on etenkin hyökkäyspäässä, sillä maalinteko tuntuu olevan joukkueelle tällä hetkellä melkoista tervanjuontia.

Solskjær ei ole kuitenkaan ole viime aikaisista tuloksista huolissaan. Hänen mukaansa joukkue ei ole kadottanut formiaan, vaan kyse on ollut pelkästään tehottomuudesta.

[readmore from=Ole-Gunnar-Solskjaer]

– Meillä oli viikko ilman maalia. Se ei ole sama asia kuin kuusi viikkoa huonossa formissa, Solskjær kertoi.

– Siitä ei ole kauaa, kun voitimme Southamptonin 9-0 ja 4-0 Real Sociedadin, jonka olisi pitänyt voittaa viime viikonloppuna Real Madrid.

– En osta väitettä siitä, jonka mukaan formimme on laskenut niin paljon. Kolme 0-0-tulosta ei ole sitä, mihin me pyrimme. Olemme puolustaneet hyvin, mutta puuttui tuo kipinä pisteytykseen. En osta väitettä huonosta formista.

Viikonloppuna Manchester United joutuu todelliseen testiin, kun joukkue kohtaa paikalliskamppailussa Manchester Cityn. City on voittanut peräti 21 ottelua perätysten.