Ole Gunnar Solskjær on raivoissaan Manchester Unitedin loppukauden otteluruuhkasta, leimaten lähtökohdat toukokuun lopussa pelattavaan Eurooppa-liigan finaaliin ”ennenkuulumattomiksi”.

Manchester United marssi italialaisseura AS Roman ylitse loppuotteluun, kun se murskasi italialaisseuran kilpailun välierissä yhteisnumeroin 8–5.

Manchester Unitedin ja Liverpoolin lykätyn huippukamppailun takia sen on kuitenkin pelattava peräti viisi sarjaottelua 15 päivän sisään ennen kuin se voi kääntää katseensa Eurooppa-liigan loppuhuipennukseen.

LUE MYÖS: Neljä maalia Eurooppa-liigan välierissä hurjastelleelle Edinson Cavanille kehuja – ”Hän näytti, miksi haluamme pitää hänet täällä”

Solskjærin mukaan otteluohjelmasta ovat vastuussa ihmiset, jotka ”eivät ole koskaan pelanneet huipputason jalkapalloa” ja toivoo kaikkien pelaajiensa pysyvän ehjänä raastavasta rasituksesta huolimatta.

[readmore from=Manchester-United]

– Se on ennenkuulumatonta! Otteluohjelman ovat tehneet ihmiset, jotka eivät ole koskaan pelanneet jalkapalloa tällä tasolla, latasi Solskjær BT Sportin haastattelussa Roma-ottelun jälkeen.

– Se on fyysisesti mahdoton tehtävä pelaajille. Meille ei ole jaettu hyvää kättä. Tarvitsemme jokaista loppumatkan ajaksi.

LUE MYÖS: Man Unitedin Bruno Fernandes sanoo suoraan, mitä ajattelisi Eurooppa-liigan voitosta

– Se on lyhyt käänne, mutta meidän on oltava valmiita. Tuntuu hyvältä olla finaalissa. Pelasimme yhden todella, todella hyvän avausosan Old Traffordilla, joka riitti viemään meidät jatkoon.

Man Unitedin loppukauden ohjelma:

Touko 9: Aston Villa (V)
Touko 11: Leicester (K)
Touko 13: Liverpool (K)
Touko 18: Fulham (K)
Touko 23: Wolves (V)
Touko 26: Villarreal (Eurooppa-liigan finaali)