Manchester United koki historiallisen nöyryytyksen sunnuntaina Old Traffordilla, kun Liverpool kävi hakemassa pisteet mukaansa lukemin 5-0. Kyseessä oli suurinumeroisin tappio Unitedille koskaan Liverpoolia vastaan kotikentällään. LUE OTTELUSTA LISÄÄ TÄSTÄ!

Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær oli luonnollisesti murheen murtaman ottelun jälkeen.

– On vaikea sanoa mitään tästä. Synkin päivä, mitä minulla on ollut tämän joukkueen peräsimessä. Emme olleet tarpeeksi hyviä yksilöinä, emmekä joukkueena. Emme voi antaa tuollaisia paikkoja Liverpoolin kaltaista joukkuetta vastaan, norjalaismanageri totesi kamppailun jälkeen Sky Sportsille.

– Se on minun, niin se vain menee [viitaten kysymykseen, kenen vastuulla tappio on]. Valmennusporukkani on loistava. Minä päätän, miten lähestymme ottelua. Emme olleet tarpeeksi kliinisiä ja annoimme vastustajalle liikaa tilaa, Solskjær jatkoi.

– Viime vuonna hävisimme Spursille 6-1. Tämä on pahempaa, paljon pahempaa minulle Manchester Unitedin ihmisenä. Meidän pitää päästä tämän yli mahdollisimman nopeasti. Emme voi luovuttaa nyt. Siitä tulee vaikeaa. Pelaajille tämä on kova paikka, mutta heistä löytyy luonnetta. Tiedämme, että olemme nyt niin pohjalla kuin voi olla. Tästä pahempaa tunnetta ei ole, pettynyt norjalainen päätti.