Ranskalaishyökkääjä Olivier Giroud kertoo ranskalaislehti Le Pèlerininille olevansa tyytymätön nykyiseen asemaansa Chelseassa. Giroud on päässyt kentälle vain kolmessa valioliigaottelussa tällä kaudella.

– En hyväksy asemaani joukkueessa tällä hetkellä, en kuitenkaan kritisoi valmentajaa (Frank Lampard). Olen aina ollut kunnioittava ja nöyrä. Mutta olen tyytymätön, koska tiedän arvoni kentällä. Viime vuonna, kun en saanut pelata, kysyin valmentajalta (Maurizio Sarri) selitystä, Giroud kertoo.

Ranskalainen siirtyi Chelseaan tammikuussa 2018 paikallisvastustaja Arsenalista. Gunnersin jättäminen oli miehelle vaikeaa, mutta hän ei kadu päätöstään.

– Ei ollu helppoa jättää Arsenalia, koska rakastin sitä seuraa, mutta en kadu päätöstäni. Mutta pääsin urallani eteenpäin, koska Chelsea on viime vuosina menestynyt todella hyvin. Loppujen lopuksi voitin, sillä olemme voittaneet siirron jälkeen Eurooppa-liigan ja FA Cupin, Giroud kertoo.

Chelseassa Giroudilla on ollut vaikeuksia nousta joukkueen ykköshyökkääjäksi. Hän on kuitenkin tottunut taistelemaan paikastaan, eikä aio luovuttaa tälläkään kertaa.

– Jälleen kerran aloitin kauden vaikeasta asemasta. Mutta kuten veljeni sanoo, olen aina rakentanut urani vastoinkäymisten kautta, vaikka toivoisinkin, että niitä olisi ollut vähemmän, Giroud päättää.

Ranskalainen on pelannut Chelseassa yhteensä 68 ottelua, ja onnistunut maalinteossa 19 kertaa.

Lähde: Daily Mail