Ranskalaishyökkääjä Olivier Giroud on Chelsean sopimuspelaaja kesään asti. Kokenutta pelaajaa on huhuttu muualle, sillä lontoolaisten uskotaan haluavan pelaajastaan siirtokorvauksen sen sijaan, että hän pelaisi kauden loppuun Chelseassa ja lähtisi sitten ilmaiseksi muualle.

ESPN uutisoi kuitenkin nyt, että Giroud on todennäköisesti pelaamassa kauden loppuun Chelseassa. Hänen ei uskota jatkavan Chelseassa tämän kauden jälkeen, mutta ESPN:n mukaan seura haluaa pitää Giroud’n itsellään vielä kevätkauden.

Giroud on tehnyt kuluvalla kaudella Valioliigassa yhdeksään peliin kolme maalia. Hyökkääjä väläytti aiemmin Mestarien liigassa osuttuaan neljästi Sevillan verkkoon. Noiden osumien lisäksi hän on onnistunut UCL-peleissä kerran.

Esimerkiksi Timo Werner ei ole onnistunut odotetulla tavalla Chelseassa, joten Frank Lampardin miehistö tarvitsee varmemmaksi vakuudeksi laajuutta hyökkäysosastolleen. Tämä voi olla yksi syy, miksi Chelsea ei ehkä olekaan halukas myymään Giroud’ta vielä.

Ainakin Serie A:n Internazionale ja Juventus ovat olleet kiinnostuneita 34-vuotiaasta hyökkääjästä. Giroud haluaisi peliaikaa tulevan kesän EM-kisojen takia, mutta ESPN:n tietojen valossa näyttää siltä, että peliminuutit on ansaittava Chelsean paidassa.