Granadan ja Manchester Unitedin välisessä Eurooppa-liigan puolivälieräottelussa viuhahtanut alaston mies piileskeli stadionilla 14 tuntia, kertoo The Independent.

Parrakas nakuilija on nimeltään Olmo Garcia, joka tunnetaan myös lempinimellä ”Granadan alaston mies”. Independentin mukaan Garcia on tunnettu ihminen Andalusiassa, ja hänet saattaa usein nähdä julkisilla paikoilla ilman rihman kiertämää.

Viime torstaina Garcia pääsi kirmaamaan alasti kansainvälisen yleisön edessä, kun hän onnistui pääsemään sisään Granadan Los Carmenes -stadionille vartijoiden huomaamatta. Ottelun alkuhetkillä hän ryntäsi kentälle ja kellahti lopuksi nurmelle pyörimään ennen kuin poliisi haki hänet pois.

Tapaus herätti huomiota etenkin siksi, että otteluun ei päästetty yleisöä koronapandemian takia.

Poliisista kerrottiin, että Garcia keplotteli sisään stadionille jo aamuseitsemältä ja piileskeli seuraavat 14 tuntia stadionin rakenteissa, jotta häntä ei nähtäisi ennen kuin hän juoksee kentälle.

Itse ottelu päättyi Unitedin 2-0-voittoon Marcus Rashfordin ja Bruno Fernandesin maaleilla. Toinen osa pelataan ensi viikon torstaina.