Arsenal ja Liverpool ovat kokeneet pienen takaiskun siirtomarkkinoilla. Kummankin valioliigaseuran havittelema Ousmane Dembélé ei olekaan vielä tänä talvena myynnissä, kertoo FC Barcelonan toimitusjohtaja Pep Segura.

Dembélé siirtyi Barcelonaan kesällä 2017, mutta ei ole vieläkään täysin sopeutunut elämään katalonialaisseurassa. Ranskan maajoukkuehyökkääjä ei ole esimerkiksi pysynyt kovin hyvin aikataulussa, mikä on vaikuttanut jo negatiivisesti hänen peliaikaansa. Viime kuussa Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde jätti Dembélén kokonaan pois joukkueestaan Inter Milania vastaan, koska hän ei saapunut ajoissa joukkuepalaveriin.

Dembélén huonot käytöstavat kentän ulkopuolella kutsuivat siis asialle Seguran, jonka kerrotaan tavanneen 21-vuotiaan pelaajan edustajia tällä viikolla.

Haastattelussa Cadena Serille, Segura ei nähnyt Dembélén virheissä mitään epätavallista.

– Hänen kanssaan ei ole mitään ongelmaa. Ousmane Dembélén tilanne on täysin normaali nuorelle pelaajalle. Hänellä on valtavasti lahjakkuutta, ja hän yrittää sopeutua hyvin suureen seuraan, jossa kohtaa paljon kilpailua, mutta saa myös apua joukkuetovereiltaan.

– Hän ei ole ikinä käynyt läpi mitään tällaista, ja kuten kaikki, tarvitsee kärsivällisyyttä sopeutuakseen.

Useat huhut Brittimediassa ovat lähiaikoina vieneet 115 miljoonalla eurolla hankittua Dembéléä pois Barcelonasta Englannin suuntaan. Seguran mukaan seura ei kuitenkaan aio tehdä muutoksia joukkueeseensa tällä hetkellä.

– En tiedä, mistä englantilaislehdet saavat tietonsa. Emme ole saaneet tarjouksia, emmekä ole kiinnostuneita muuttamaan nykytilannetta. Olen palaveroinut Ousmanen, ja hänen edustajiensa kanssa, koska se on työtäni, ja teen vastaavaa säännöllisesti kaikkien pelaajien kohdalla.