Valioliigan toisen kierroksen klo 17.00 alkaneet ottelut ovat saatu päätökseen.

Lähtökohtaisesti suurimmasta huomiosta sai nauttia Lontoon paikalliskamppailu Tottenhamin ja takaisin Valioliigaan nousseen Fulhamin välillä. Wembleyllä pelattu kamppailu päättyi Tottenhamin 3-1- voittoon.

Isäntien osumista vastasivat avausjakson lopussa ottelun avausmaalin tehnyt Lucas Moura, komean vapaapotkumaalin vartti ennen päätösvihellystä ampunut Kieran Trippier ja muutamaa minuuttia myöhemmin uransa ensimmäisen elokuisen valioliigamaalin iskenyt Harry Kane. Fulhamin maalin iski Alexandar Mitrovic toisen puoliskon alussa.

Tottenhamin tapaan myös Leicester pelasi kauden ensimmäisen kotiottelunsa ja se päättyi voittoon. Leicester kaatoi mielenkiintoisen joukkueen kasanneen Wolvesin luvuin 2-0. Wolvesin Matt Doherty ohjasi pallon vahingossa omaan verkkoon puolen tunnin kohdalla. James Maddison iski ottelun loppulukemat juuri ennen puoliaikaa.

Jamie Vardy sai suoran punaisen kortin 20 minuuttia ennen loppua taklattuaan rajusti Wolvesin pelaajaa, vaikka osuikin tilanteessa aluksi palloon. Vardy saa suoran punaisen myötä kolmen ottelun pelikiellon.

Tottenham-Fulham 3-1 (1-0)
Leicester-Wolves 2-0 (2-0)
Everton-Southampton 2-1 (2-0)
West Ham-Bournemouth 1-2 (1-0)