Monet hieraisivat silmiään luettuaan Leicesterin tähtipelaaja Riyad Mahrezin viimeisimmän Facebook-päivityksen. Vasta 27-vuotias kertoi, että keskustelut lääkäreiden kanssa ovat saaneet hänet siihen päätökseen, että hän lopettaa jalkapallon pelaamisen.

– Useiden lääkäreiden kanssa käytyjen neuvotteluiden jälkeen, olen päättänyt jäädä pois jalkapallon parista, Mahrez aloitti viestinsä.

– Kun aikani jalkapallon pelaajana tulee päätökseen, tahtoisin sanoa muutaman sanan. Tahdon kiittää kaikkia siitä ystävällisyydestä ja tuesta, jota olen saanut tältä uskomattomalta kaupungilta. Tulette aina olemaan sydämessäni.

Kyseessä on Valioliigan mestaruutta Leicesterin kanssa kaudella 2015-16 voittaneen Mahrezin virallinen tili, mutta tästä huolimatta, on epätodennäköistä, että laitahyökkääjän ura olisi oikeasti päättymässä.

Viestissä on paljon sellaista, joka viittaa siihen, että hänen tilinsä on hakkeroitu. Yksi näistä merkeistä on se, että asiasta on vain hänen Facebook-tilillään, vaikka hän käyttää yleisesti Instagramiaan aktiivisemmin.

Odotamme lisätietoja aiheesta ja uutisoimme, kun vahvistus hakkeroinnista tai viestin aitoudesta tulee.