Brightonin hyökkäävä keskikenttämies Pascal Gross on kommentoinut huhuja, joiden mukaan hänen siirtonsa Liverpooliin saattaa olla lähellä tulevana kesänä.

Liverpoolin saksalaismanageri Jürgen Klopp tuntee hyvin maanmiehensä taidot. Gross, 27, on tehnyt vakuuttavan sisääntulon Valioliigaan siirryttyään Brightoniin vuonna 2017 vain kolmella miljoonalla punnalla.

Avauskaudella Gross viimeisteli seitsemän maalia ja antoi kahdeksan maaliin johtanutta syöttöä. Tällä kaudella hän on pelannut hieman alempana ja kärsinyt loukkaantumisista.

Joidenkin tietojen mukaan Liverpool olisi hakemassa kymppipaikan pelaajaa riveihinsä. Lyonin pelintekijän Nabil Fekirin siirto Anfieldille kariutui viime hetkillä vuonna 2018.

– Tietysti se on kunnia, kun tuollaisia huhuja nousee. En ole kuitenkaan kuullut mitään konkreettista, yllättynyt Gross kommentoi Goalin haastattelussa.

Grossin sopimus Amex Stadiumilla ulottuu vuoteen 2022 saakka.

– Pelaan maailman korkeimmalla tasolla, ja se on minulle loistava kokemus. Ulkomailla oppii olemaan itsenäisempi. Minun on organisoitava asioita, joita en aiemmin edes miettinyt. Lisäksi kehityn englannin kielen puhumisessa, mikä vain auttaa minua elämässä.

Lähde: Mirror