Arsenal ja Crystal Palace kohtasivat maanantai-iltana Lontoon Emirates Stadiumilla. Lue otteluraportti täältä.

Jopa vahvaksi putoajakandidaatiksi povailtu Palace esiintyi ottelussa edukseen ja oli joukkueista hallitsevampi osapuoli noin kaksi kolmasosaa pelistä. Vierasjoukkue onnistui maalinteossa kahdesti, mutta niin onnistui myös Arsenal, joka käytti etsikkoaikansa – sekä ottelun ensimmäisen että viimeisen vartin – hyödykseen.

Crystal Palacen päävalmentajana toimiva Patrick Vieira olisi varmasti ennakkoon ollut tyytyväinen pistejakoon, mutta päätösvihellyksen jälkeen Arsenal-legenda oli pettynyt mies. Ja ymmärtäähän sen, Alexandre Lacazetten tasoitusmaali nimittäin syntyi ottelun viimeisestä hyökkäyksestä.

– Olin todella tyytyväinen asenteeseen, jonka osoitimme tänään kentällä, Vieira sanoi.

– Ottelun ensimmäiset 15 minuuttia olivat meille haastavia, mutta sen jälkeen pystyimme hallitsemaan ja kontrolloimaan peliä melko hyvin.

– Tasapeli satuttaa tämän päivän suorituskyvyn vuoksi. Olen todella pettynyt pelaajieni puolesta, koska he pelasivat hyvin, osoittivat paljon luonnetta ja persoonallisuutta.

– Kun katsoo pelin kulkua niin mielestäni menetimme kaksi pistettä. Olemme pettyneitä siitä, että emme poistuneet stadionilta voiton kanssa.

Crystal Palace on pelannut alkukauden aikana odotuksia paremmin, mutta tulokset ovat jääneet piippuun. Kauden kahdeksasta ottelusta se on voittanut vain yhden ja kerännyt kasaan kahdeksan pistettä. Joukkueen sarjasijoitus on tällä hetkellä 14:s.