Entinen Arsenal-pelaaja Paul Merson ei usko Zinédine Zidanen tai Frank Lampardin kummankaan olevan sopiva korvaaja Maurizio Sarrille, mikäli Chelsea päättää potkia italialaisen. Sky Sportsin tietojen mukaan kaksikosta kumpikin ovat mahdollisia vaihtoehtoja seurajohdon silmissä.

Zidane jätti keväällä Real Madridin voitettuaan kolmatta kertaa peräkkäin Mestarien liigan. Lampard puolestaan taistelee Derbyn peräsimessä noususta Valioliigaan. Chelsea-legenda luotsaa seitsemäntenä sarjassa majailevaa Ramsia ensimmäistä kautta.

Merson ei usko Zidanen olevan Chelsealle kestävä projekti. Lampardissa puolestaan arveluttaa kokemattomuus.

– Kuinkakohan kauan Zidanen kanssa kestäisi? Vuoden ehkä tai puolitoista vuotta korkeintaan?, Merson sanoi epäillen Sky Sportsin asiantuntijana.

– Lampard on Chelseassa legenda. Jos he tarjoavat viiden vuoden sopimusta, sitten kehottaisin ottamaan Frankin. Chelsea on todistanut vaihtamansa valmentajaa joka vuosi tai toinen vuosi. Jos he eivät anna sitä, pesti tulisi päättymään kyyneliin. En usko hänen olevan vielä valmis.

– Chelsea tarvitsee vakautta. He ovat voittaneet pokaaleja ja peli on toiminut. Ennemmin tai myöhemmin asiat eivät kuitenkaan enää kulje. Joukkueet tulevat paremmiksi.