Manchester Unitedin manageri José Mourinho kiistää huhut riidasta keskikenttäpelaaja Paul Pogban kanssa. Asiasta kertoo Sky Sports verkkosivuillaan.

Valioliigan avauskierroksen Leicester-ottelussa Unitedin kapteenina toiminut ranskalaispelaaja totesi aiemmin, että hän saisi sakot, jos hän sanoisi haluamansa asiat julkisesti.

Mourinho sanoo, että ”hän ei välitä” Pogban lausunnosta. Mediassa on väitetty portugalilaisen varoittaneen Pogbaa puhumasta toimittajille ja kehottaneen tätä jättämään siirtopyynnön, jos tämä todella haluaa pois seurasta.

[readmore from=Paul-Pogba]

Perjantaina Mourinho vahvisti, että Pogba kantaa kapteeninnauhaa myös sunnuntain vierasottelussa Brightonia vastaan – Antonio Valencian poissa ollessa.

– Totuus on se, että olemme olleet yhdessä kahden vuoden ja parin viikon ajan. En ole koskaan ollut häneen yhtä tyytyväinen kuin nyt, kommentoi Mourinho.

– Minun on sanottava hänen puolustuksekseen, että kirjoittakaa hänestä tai minusta mitä haluatte, mutta älkää valehdelko. Älkää panko häntä tilanteeseen, jossa ihmiset voivat luulla, ettei hän ole kohtelias ja sivistynyt kaveri – joka hän on, manageri jatkoi.

– Hän ei ole koskaan riidellyt minun kanssani. Emme ole koskaan olleet kovassa sananvaihdossa, kaikki käydään kunnioittavasti. Minulla ei ole minkäänlaisia ongelmia.