Manchester Unitedin entinen pelaaja Paul Ince ei katso hyvällä keskikenttäpelaaja Paul Pogban toimia.

Tuoreen maailmanmestarin tilanne on herättänyt viime aikoina paljon keskustelua. Hiljattain Pogba totesi julkisesti, että hän voisi saada Unitedilta sakot, jos puhuisi ajatuksistaan medialle.

[readmore from=Paul-Pogba]

– Sitä haluaisi ajatella, että kun Paul Pogba menee MM-lopputurnaukseen, pelaa siellä fantastisesti ja tulee mestaruusmitalin kanssa takaisin, hän lähtisi uuteen kauteen paljon onnellisempana. Hän on kuitenkin ollut painajainen palattuaan takaisin, Ince sanoo vedonlyöntiyhtiölle.

– Hänellä on liikaa sanottavaa. Mourinho teki hänestä viime viikolla kapteenin, mikä on valtava kunnia ja mitä hän vaikuttaa aliarvioivan.

Incen mielestä Unitedin ei tulisi sulkea pois 25-vuotiaan Pogban myymistä. Tämä hankittiin takaisin Old Traffordille vuonna 2016 Juventuksesta.

– United ei voi jatkaa tällä tavalla loppukautta. Kyse ei ole hänestä. Kyse on täydestä joukkueesta ja faneista. Jos hän kuitenkin haluaa niin epätoivoisesti lähteä, hänen pitäisi tulla esiin ja sanoa se – olla läpinäkyvä eikä pelata typeriä pelejä.

Lähde: London Evening Standard