Gary Neville ei jäisi ikävöimään Paul Pogbaa – ”Älä huoli, Man United tulee pärjäämään”

© Kuva: Getty Images

Huhtikuun huippuetu: Talletus tuplana + 25€ riskitön veto!

Manchester Unitedin Paul Pogba on ollut viime kuukausina siirtohuhujen kohteena. Hän on itsekin kommentoinut muun muassa Barcelonaa koskevia spekulaatioita ja väitteitä hänen ja José Mourinhon huonoista väleistä.

Man Unitedia koko pitkän pelaajauransa ajan edustanut Gary Neville kommentoi aihetta. Hän pyrki miettimään asiaa monesta eri näkökulmasta ja yksikään niistä ei tuntunut olevan kovin kiintynyt keskikenttäpelaajaan. Varsinkin kannattaja-näkökulman viesti oli melko selkeä.

– Asiaa voi katsoa neljästä eri näkökulmasta: asiantuntijan, omistajan, kannattajan tai pelaajan itsensä näkökulmasta, Neville kertoi The Timesille.

– Asiantuntija-Neville sanoisi, että hän on taitava pelaaja, mutta haluaisin nähdä häneltä enemmän tasaisuutta ja johtajuutta,

– Kannattaja minussa sanoo, että kukaan ei ole seuraa isompi ja minä en ole kiinnostunut henkilöistä, jotka katselevat koko ajan vasemmalle ja oikealle. Joten Paul, jos haluat pelata jossain muualla, laitetaan se homma toimimaan sinulle, koska Manchester United tulee pärjäämään. Älä huoli siitä.

– Omistaja minussa tekisi kuten United tekee parhaillaan. Sanoisin, että hän ei ole myynnissä. Heidän tulee suojella etuaan, mutta ehkä salassa voisi käydä neuvotteluita, koska hänen siirtosummansa halutaan takaisin.

Huhtikuun huippuetu: Talletus tuplana + 25€ riskitön veto!