Paul Pogba uskoo Manchester Unitedin nykyisen ilmapiirin olevan hyvin samankaltainen legendaarisen vuoden 92-ikäluokan kanssa. Lahjakas nuori joukkue on hävinnyt uuden valmentajansa Ole Gunnar Solskjaerin alaisuudessa vain Mestarien liigan tiistain PSG-ottelun.

Vuoden 92 kultaiseen sukupolveen kuului David Beckhamin, Gary Nevillen, Nicky Buttin ja Paul Scholesin kaltaisia suurnimiä.

Pogba uskoo voivansa Solskjaerin kokemuksen avulla opastaa nuoria pelaajia yhtenäistymään.

– Haluan jakaa kokemukseni nuoremmille. Minulla on ollut mahdollisuus pelata MM-kisoissa, olen pelannut Mestarien liigan finaalissa ja olen pelannut Eurooppa-liigan finaalissa, 25-vuotias Pogba kertoi The Sunille.

– Haluan nyt välittää sen pojille. Se on seuran kulttuuria, kuten Beckhamin, Scholesin, Buttin ja Gary Nevillen sukupolvella.

– Kun nouset akatemiasta, haluat pelata edustuksessa ja saavuttaa hienoja asioita.

– Nyt meillä on Marcus Rashford, joka on vielä hyvin nuori mutta lahjakas huippupelaaja. Minä ja Jesse Lingard taas olemme pelanneet ties kuinka monta vuotta yhdessä.

– Kuulin joskus, ettei tässä seurassa iällä ole merkitystä. Heti kun on valmis pelaamaan joukkueen puolesta, nuoren pelaajan voi päästää irti ja todistamaan taitonsa. Sellaista on Manchester Unitedissa.

– Nuorilla pelaajilla on mahdollisuus todistaa taitonsa, nauttia ja tulla huippupelaajiksi edustuksessa.