Telegraph: Paul Pogba valmis pakottamaan Man Unitedin siirtoon – Real Madrid odottaa alennusta hintaan

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin Paul Pogba on valmis pakottamaan siirron Real Madridiin. Asiasta uutisoivat sekä The Telegraph että ESPN.

Julkisesti Unitedin kanta on se, ettei Pogba ole myytävänä. Samaan aikaan kulisseissa kuitenkin on jo tiettävästi käyty jonkinlaisia keskusteluja. Telegraphin tietojen mukaan United vaatii Pogbasta 160 miljoonaa puntaa, kun ESPN tarjoaa samaa lukua mutta euroissa. 160 miljoonaa puntaa vastaa 187:ää miljoonaa euroa.

Summa on joka tapauksessa sellainen, jota Real Madrid ei ole valmis maksamaan. Telegraphin tietojen mukaan Pogban agentti Mino Raiola on jo neuvotellut siirrosta Realin kanssa, ja kauden jälkeen Raiola on välittämässä Realin vastatarjousta. Sen uskotaan olevan 100 miljoonan punnan hujakoilla. United itse maksoi Pogbasta Juventukselle 89 miljoonaa puntaa kesällä 2016.

Pogballa on United-sopimusta jäljellä kaksi vuotta, minkä jälkeenkin Unitedilla on vielä optio lisävuoteen. Sikäli manchesterilaisten asema neuvottelupöydässä on siis hyvä. Tilanne voi kääntyä nopeasti, mikäli Pogba lähtee tosissaan pakottamaan siirtoa.

Pogban on sanottu olevan tyytymätön tilanteeseensa Unitedissa. Siitä on alle vuosi kun mies vaati Telegraphin mukaan siirtoa Barcelonaan. Sittemmin välit tulehtuivat José Mourinhon kanssa, osa kannattajista kääntyi Pogbaa vastaan ja nyt joukkue vielä jäi ulos ensi kauden Mestarien liigasta. Samalla Pogba menettää bonuksensa, joten hänen tienestinsä pienenevät ensi kaudella.

>>> Lunasta 20€ ilmainen liveveto – tarjous voimassa rajoitetun ajan!