Paul Pogba on yhdistetty siirtohuhuissa vahvasti Real Madridiin ja Juventukseen.

Pogba haluaa tiettävästi poistua Manchester Unitedista kuluvan kesän aikana ja kertoi viikonloppuna julkisesti ajattelevansa seurasiirtoa.

Real Madridin entinen seurapresidentti Ramón Calderón kertoi mielipiteensä Talksportille Pogban mahdollisesta siirrosta Real Madridiin.

– Kokemukseni perusteella voin sanoa, että jotkut pelaajat hakevat palkankorotusta saatuaan tietää muiden seurojen kiinnostuksesta ja jotkut sen sijaan hakevat siirtoa ajamalla sen läpi.

– En tiedä henkilökohtaisesti, mitä Pogba ajattelee, mutta olemme saaneet siitä huhuja. Hän käyttää samaa keinoa kuin Eden Hazard, eli puhuu julkisesti halustaan poistua ja vaihtaa seuraa.

– Hän on huippupelaaja, siitä ei ole epäselvyyksiä. En tiedä, onko hänen käyttäytyminen ollut oikeanlaista viime aikoina. Jokainen haluaa seuraansa Pogban kaltaisen pelaajan ja tiedän Zinédine Zidanen pitävän hänestä, joten uskon Real Madridin tekevän kaikkensa saadakseen hänet.

Pogba on edustanut Manchester Unitedia kolmen vuoden ajan siirryttyään seuraan Juventuksesta kesällä 2016 noin 100 miljoonalla eurolla.