Times: Real Madrid valmistelee vaihtokauppaa Paul Pogbasta – tarjolla neljä eri pelaajaa

© Kuva: Getty Images

Real Madrid todella haluaa Paul Pogban.

The Timesin mukaan Florentino Pérez haluaa hankkia ranskalaispelaajan vaihtokaupalla siirtokulujen pienentämiseksi. Manchester Unitedille ollaan tarjoamassa jopa neljää eri vaihtoehtoa Real Madridin leiristä.

Real Madrid haluaisi ensinnäkin päästä eroon Gareth Balesta, jota Manchester Unitedin varapuheenjohtaja Ed Woodward on yrittänyt tavoitella useampaan otteeseen aiempina vuosina. Walesilaishyökkääjän kunto ja korkea palkka ovat kuitenkin herättäneet huolenaiheita kiinnostuneiden keskuudessa.

Toisena vaihtoehtona Real Madrid olisi valmis vaihtamaan James Rodríguezin Pogbaan. Kolumbialaispelaaja on viettänyt viimeiset kaksi vuotta Bayern Münchenissä lainalla ja on palamaassa Santiago Bernabéulle tänä kesänä. Hänen ei kuitenkaan uskota kuuluvan Zinédine Zidanen suunnitelmiin, joten Real Madrid on päättänyt etsiä hänelle ostajan.

21-vuotias ranskalaispuolustaja Theo Hernández ja 32-vuotias maalivahti Keylor Navas ovat myös vaihtoehtoja Manchester Unitedille, Times jatkaa.

Pogban sopimus Manchester Unitedin kanssa on voimassa vuoteen 2021 saakka ja se sisältää option lisävuoteen. Hän oli Manchester Unitedin tärkeimpiä pelaajia viime kaudella, tehden Valioliigassa 13 maalia ja pohjustaen yhdeksän lisää.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!