Chelsean Tiemoué Bakayoko on mediatietojen mukaan valikoitunut Old Traffordilla Manchester Unitedin keskikenttämiehen Paul Pogban mahdolliseksi korvaajaehdokkaaksi.

Kauden Milanissa lainalla viettänyt Bakayoko on palannut Stamford Bridgelle pre-seasonia varten, mutta uudella managerilla Frank Lampardilla ei tiettävästi ole käyttöä hänelle.

RMC Sportin tietojen mukaan Bakayoko on nyt noussut Unitedin managerin Ole Gunnar Solskjærin yllätyskohteeksi – siinä tapauksessa, että Pogba lähtee joko Real Madridiin tai Juventukseen.

Paikallislehti Manchester Evening Newsin mukaan Unitedissa kuitenkin uskotaan, että ranskalainen on jatkamassa seurassa. Tähän mennessä miehen mahdollisina korvaajaehdokkaina on mainittu muun muassa Lazion Sergej Milinković-Savić ja Sportingin Bruno Fernandes.

The Times uutisoi, että sekä United että Arsenal olisivat puolestaan saaneet Southamptonilta luvan neuvotella keskikenttäpelaaja Mario Leminan kanssa.

Unitedin entisen keskikenttämiehen Klébersonin mukaan seuran kannattaisi myydä Pogba pois tänä kesänä.

– On oikein myydä Paul Pogba. Hän on loistava pelaaja, ja hänen lahjakkuutensa on uskomaton. Hänen tyylinsä on kuitenkin hieman erilainen, eikä sellainen jota Man United tarvitsee, brasilialainen kommentoi.

-Hän voisi käyttää tämän mahdollisuuden nyt ja lähteä uutta alkua varten, pelata erilaisessa ilmapiirissä ja nauttia uudesta haasteesta.

Lähde: Manchester Evening News