Manchester Unitedin ranskalaispelaaja Paul Pogba on joutunut viime aikoina rasististen solvausten kohteeksi.

Rasistinen herjaaminen on ollut jo pitkän aikaa ongelma sosiaalisessa mediassa. Pogban kohdalla se nousi pinnalle erityisesti viime viikon maanantaina, kun hän epäonnistui rangaistuspotkussaan Wolverhamptonia vastaan.

Englannissa esimerkiksi Manchester Unitedin Marcus Rashford, Chelsean Tammy Abraham ja Readingin Yakou Meite ovat joutuneet kärsimään samanalaisista loukkauksista tällä kaudella.

Nyt Pogba on vahvistanut, ettei hänen herjaaminen tee hänestä kuin entistä motivoituneemman taistelijan tasa-arvon puolesta.

Paul Pogba

@paulpogba
My ancestors and my parents suffered for my generation to be free today, to work, to take the bus, to play football. Racist insults are ignorance and can only make me stronger and motivate me to fight for the next generation.

– Minun isoisäni ja vanhempani kärsivät, jotta minun sukupolveni voisi elää vapaasti, tehdä töitä, kulkea bussilla, pelata jalkapalloa. Rasistiset solvaukset johtuvat vain tietämättömyydestä, ja ne voivat vain tehdä minusta vahvemman ja motivoida minua taistelemaan kovemmin seuraavaa sukupolvea varten, Pogba kirjoitti Twitterissä.