Le Havren kykyjenetsijäpäällikkö Franck Sale uskoo Paul Pogban lähdön Manchester Unitedista olevan edelleen todennäköinen. 26-vuotias keskikenttäpelaaja on yhdistetty pitkin kesää Real Madridiin.

Pogba vihjaili alkukesästä etsivänsä uusia haasteita. Salen mielestä ranskalaisella on riski ajautua myös Madridissa konfliktiin Zinédine Zidanen kaltaisen vahvapersoonalaisen valmentajan kanssa.

Sale auttoi ja löysi Pogban kyvyt keskikenttäpelaajan uran alkuvaiheessa.

– Jos Paulilla on valmentaja, jolla on vahva persoona, yhteenotto tulee aina jossakin vaiheessa. Kun lähti muutama vuosi sitten Juventukseen, hänellä oli ennen sitä hankalaa myös Sir Alex Fergusonin kanssa, Sale kommentoi Optus Sportille.

– Paul ei pärjännyt hänen vahvan persoonansa kanssa. Jos hän sanoo lähtevänsä, hän lähtee.

– Jos hän menisi huomenna Real Madridin kaltaiseen suureen seuraan hänellä olisi edelleen yhteenottoja jopa Zizoun kanssa.

Salen kykyjenetsijät löysivät Pogban jo 12-vuotiaana. Tuleva jalkapallotähti värvättiin Le Havreen kaksi vuotta myöhemmin.

Pogban hyvin tunteva Sale uskoo, ettei Manchester Unitedissa pelaaminen haasta keskikenttäpelaaja tarpeeksi.

– Paul on mies, joka tarvitsee haastetta. Uskon hänen tuntevan Unitedissa olonsa liian mukavaksi. Pelaaminen ei ole enää yhtä vaativaa kuin muutama vuosi sitten.

– Uskon hänen olevan valmis uuteen haasteeseen. Se on selvää. Voin nähdä hänen siirtyvän uuteen suurseuraan.

Lähde: Goal