Paul Pogban agentti Mino Raiola väittää, että Manchester United ei ole onnistunut vastaamaan ranskalaistähden osoittamaa kunnianhimoa hänen palauttua Old Traffordille vuonna 2016.

Manchester United rikkoi maailman silloisen siirtoennätyksen hankkiessaan Pogban Juventuksesta 89 miljoonalla punnalla. Nyt Pogba, joka palautuu tällä hetkellä nilkkaleikkauksesta, on saamassa tarpeekseen Unitedin nykytilanteesta.

Viime kesänä Pogba ilmoitti jo kaipaavansa ”uutta haastetta”. Siirtoa muualle ei kuitenkaan toteutunut, vaikka Raiola yritti löytää hänelle uuden seuran.

– En sano mitään varmasti. Tällä hetkellä hän ei ole tyytyväinen, koska hän ei pelaa. Hän kuntoutuu. Paul, jos hän ei pelaa, hän ei ole iloinen, Raiola kertoi keskiviikkona Sky Sportsille.

– Mutta autoin hänet takaisin Manchester Unitediin, kun muut ihmiset eivät osanneet odottaa sitä. Ihmisillä on tapana unohtaa se. Ihmisillä on tapana ajatella, että Manchester United oli ainut seura mihin hän olisi voinut siirtyä. Todellisuudessa, hän valitsi Unitedin.

– Kaikki tietävät, ettei osapuolten välinen kunnianhimo ole ollut samalla tasolla viimeisten vuosien aikana. Ollaan rehellisiä, laitetaan kissa pöydälle.

– Meidän on katsottava kesällä uudelleen, onko Paul Manchester Unitedin suunnitelmissa, ja että onko Manchester United Paulin suunnitelmissa.

Manchester United hävisi keskiviikkoiltana Burnleylle 0-2-lukemin (Lue lisää tästä).