Paul Pogban pelaaja-agentti Mino Raiola on taas avannut sanallisen arkkunsa lehdistölle, antaen kryptisen viestin huippupelaajansa tulevaisuuteen liittyen.

Raiola puhui hiljattain Pogban tilanteesta Manchester Unitedissa, vähätellen seuran osoittamaa kunnianhimoa ranskalaispelaajan Old Trafford -paluun jälkeen (lue lisää).

Italialaissyntyinen alankomaalaisagentti ei sanonut vielä mitään Pogban konkreettisista suunnitelmista ensi kesän siirtoikkunaa ajatellen, mutta päätti siitä huolimatta vetää Pogban ex-seuran Juventuksen mukaan peliin.

– Juventus-fanien tulisi unelmoida, koska jos et unelmoi, olet kuollut, Raiola sanoi Daily Mailin mukaan.

– En työskentele unissa, vaan oikeassa maailmassa, joten minun on tehtävä oikeita päätöksiä asiakkaitteni vuoksi. Tämä ei ole oikea aika sanoa, missä Paul tulee tulevaisuudessa pelaamaan, Raiola lisäsi.

Juventuksesta Manchester Unitediin peräti 100 miljoonalla eurolla siirtynyt Pogba on ollut aiemminkin yhdistettynä entiseen seuraansa, mutta Raiola on saattanut käyttää puheenvuoronsa vain omaa hyötyään ajatellen. 52-vuotiaalla superagentilla on tapana käyttää kaikki mahdolliset tilaisuudet päästä urheilulehtien otsikoihin hyödyksi.

Raiola antoi kommenttinsa AC Milanin perjantaisen Brescia-voiton jälkeen. Hän oli paikan päällä katsomassa toisen asiakkaansa Gianluigi Donnarumman otteita milanolaisten 1-0-voitossa.