Manchester Unitedin tähtipelaaja antoi rakkaalle viholliselle ansaitut kehut: ”He ovat ansainneet asemansa”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba ei haluaisi nähdä Liverpoolin voittavan Valioliigan mestaruutta, mutta ranskalaistähti on valmis myöntämään, että pokaali on matkaamassa oikeaan osoitteeseen.

Liverpool johtaa sarjaa parhaillaan yli 20 pisteen erolla Manchester Cityyn, joka vei viime kaudella mestaruuden sen nenän edestä yhden pisteen turvin. Jos Liverpool pitää vireensä yllä, se voidaan kruunata mestariksi jo ensi kuussa.

Siirtohuhuissa pyörivä Pogba, 26, on pystynyt pelaamaan tällä kaudella loukkaantumisten takia vain kahdeksassa ottelussa, joista viimeisin oli tapaninpäivänä Newcastlea vastaan. Hän on joutunut seuraamaan taka-alalta sekä omiensa otteita että Liverpoolin voittokulkua.

– He ovat niin kaukana kaikista muista, kommentoi Ranskan maajoukkuepelaaja ESPN:lle.

– He eivät ole hävinneet vielä yhtään sarjapeliä tällä kaudella. Heillä on jo toinen käsi kiinni Valioliigan mestaruuspokaalissa.

– Olen Manchester Unitedin pelaaja, emme halua heidän voittavan mestaruutta, kun ottaa huomioon välisemme kilpailun. Me emme halua kenenkään muun kuin meidän voittavan, mutta jalkapallon rakastajana ja vastustajaa kunnioittavana pelaajana minun on sanottava, että he ovat ansainneet asemansa.

– He ovat olleet jopa parempia kuin viime kaudella, jolloin he voittivat Mestarien liigan, ja sitä edellisellä.