Paul Pogba siirtyi Juventuksesta Manchester Unitediin kesällä 2016. Manchester United maksoi Pogbasta Juventukselle sillon noin 100 miljoonaa euroa.

Pogban aika Manchester Unitedissa on ollut varsin kaksijakoista. Ranskalainen on parhaimmillaan osoittanut olevansa yksi pelipaikkansa parhaista koko maailmassa, mutta peliesitykset ovat ailahdelleet rajusti.

Kuluva kausi on ollut Pogban kannalta epäonninen, sillä 27-vuotias keskikenttäpelaaja on pelannut loukkaantumisten vuoksi vain seitsemässä sarjaottelussa. Syyskuun lopun jälkeen Pogba on pelannut vain kahdesti Valioliigassa.

Pogban kanssa Juventuksessa useamman vuoden ajan pelannut Claudio Marchisio kertoi Tuttosportille suositelleensa Pogballe ennemminkin siirtoa Espanjaan kuin Englantiin. Viime aikaisissa siirtohuhuissa Juventuksen on kerrottu olevan kiinnostunut hankkimaan Pogba takaisin Torinoon.

– Kerroin hänelle, että hän tekee väärän valinnan siirtyessään Manchester Unitediin. Sanoin, että jos hän todella haluaa uuden haasteen, olisi hänen siirryttävä ennemminkin Espanjaan, Marchisio totesi.

Ammattilaisuransa jo lopettanut Marchisio toivoo Pogban palaavan Juventukseen.

– Se olisi loistava uutinen. Pogba syntyisi uudestaan ympäristössä, jota hän rakastaa. Hän antaisi samalla Juventukselle paljon, koska seura tarvitsee Pogban kaltaista pelaajaa, Marchisio mietti.