Paul Pogban tulevaisuus on puhuttanut jo pitkään.

27-vuotias keskikenttäpelaaja on edustanut Manchester Unitedia elokuusta 2016 saakka, mutta viimeinen vuosi on mennyt penkin alle loukkaantumisten vuoksi.

Pogba on pelannut erilaisten vammojen vuoksi tällä kaudella vain seitsemässä sarjaottelussa, joista viimeisimmän joulukuussa. Pogbaa on yhdistetty siirtohuhuissa Juventukseen ja Real Madridiin.

Pogban joukkuetoveri Fred toivoo ranskalaisen jäävän Manchester Unitediin.

– Hän on loistava pelaaja. Ihmiset, jotka työskentelevät hänen kanssaan päivittäin tietävätsen. Kaikki, jotka katsoivat MM-kisat ja hänen otteluita ylipäätään, tietävät, millainen pelaaja on kyseessä. Me kaikki haluamme hänen jäävän, koska hän on meille hyvin tärkeä pelaaja, Fred kertoi Esporte Interativon haastattelussa.

Fred uskoo Pogban jäävän seuraan, vaikka huhut vievätkin maailmanmestaria muihin suurseuroihin.

– Pogballa on loistavat ominaisuudet. Hän on riittävän vahva Valioliigaan ja tietää, miten tässä sarjassa on pelattava pärjätäkseen. Luonnollisesti haluan hänen jäävän. Pelaamme samalla pelipaikalla, mutta mitä enemmän joukkueessa on laatupelaajia, sitä parempi. Joukkue ei pärjää vain 11 pelaajalla, vaan tarvitset vahvan joukkueen. Joten todella toivon hänen jäävän ja uskon Pogban olevan meille suuri vahvistus ensi kaudella.