Paul Pogba on ollut siirtohuhujen kohteena jo muutaman vuoden ajan.

Kesällä 2016 Manchester Unitediin Juventuksesta noin 100 miljoonalla eurolla siirtyneen Pogban kausi on ollut vaikea. Ranskalainen ehti pelata ennen koronaviruspandemiaa vain seitsemässä sarjaottelussa, joista viimeisimmän joulukuussa.

27-vuotiasta keskikenttäpelaajaa ollaan yhdistetty vahvasti muun muassa entiseen seuraansa Juventukseen ja Real Madridiin. Zinédine Zidane haluaa Pogban Real Madridiin, mutta seurapresidentti Florentino Pérez ei näe Pogban hankintaa järkevänä.

Juventuksen urheilutoimenjohtaja Fabio Paratici kommentoi Pogban tilannetta Sky Italialle. Pogba edusti Juventusta vuosien 2012-16 välisen ajan ja voitti seurassa useita Serie A:n mestaruuksia. Pogba olisi tiettävästi halukas palaamaan Juventukseen tai siirtymään Real Madridiin.

– Hän on loistava pelaaja ja tunnemme hänet täällä mestarina, mutta joku muuttuu siirtomarkkinoilla koronaviruskriisin jälkeen, koska Pogban kaltaisilla huippupelaajilla on vähemmän seuroja, jotka voivat tarjota heille suuria palkkoja, Paratici totesi.

Vuodenvaihteessa nilkkaleikkauksessa käyneen Pogban kerrotaan kuntoutuneen vammastaan.