Paul Pogban kausi on ollut vaikea.

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja on pelannut kuluvalla kaudella vain seitsemässä valioliigaottelussa, joista viimeisimmän ennen vuodenvaihdetta. Pogba on kärsinyt jatkuvasti loukkaantumisista ja pelaaja käväisi tammikuussa nilkkaleikkauksessa.

Pogba oli palaamassa pelikuntoon juuri ennen koronaviruspandemian leviämistä.

Pogba kertoi Manchester Unitedin haastattelussa, miten hän on harjoitellut koronaviruspandemian aikana, kun pelaajat ovat joutuneet muiden tapaan olemaan kodeissaan.

– Minulla on pieni kuntosali kotona. Voin harjoitella, juosta, olla kuntopyörän kanssa, mennä ulos ja tehdä jotain pallonkin kanssa. Pidän itseni kiireisenä ja terveenä. Meidän on pysyttävä motivoituneina, se on ainoa mahdollisuus, Pogba kertoi seuransa haastattelussa.

– Emme tiedä, kuinka pitkään tämä tilanne jatkuu samankaltaisena. Minulla on edelleen unelmia ja toivottavasti tämä pandemia loppuu joku päivä. Jossain vaiheessa meidän on palattava harjoituskentälle, ja meidän on pidettävä itsemme valmiina sitä varten. Itse olen ollut sivussa jo pitkään, joten haluaisin vain päästä pelaamaan jalkapalloa.

Pogban odotetaan olevan täydessä pelikunnossa kesäkuussa, jolloin kauden on alustavasti määrä jatkua.